Sikkerhetsrisikoer

I vinduet Sikkerhetsrisikoer kan du velge bestemte, kjente sikkerhetsrisikoer som skal utelates fra søkene til Norton 360 Online. Du kan velge en risikokategori i rullegardinlisten, og få se se en liste over sikkerhetsrisikoer i den kategorien. Du kan velge en risiko og legge den til i listen Signaturutelatelser.

I vinduet Sikkerhetsrisikoer finner du følgende alternativer:

Legg til

Med denne kommandoen kan du velge og legge til en risiko i listen Signaturutelatelser.

Hvis et annet program f.eks. baserer seg på et sikkerhetsrisikoprogram for å fungere, kan du bestemme deg for å beholde programmet på datamaskinen. Du kan også angi at du ikke vil bli gjort oppmerksom på programmet ved fremtidige søk.

Avbryt

Lukker vinduet Sikkerhetsrisikoer

Risikodetaljer

Åpner vinduet Risikodetaljer, der du kan finne mer informasjon om risikoen du har valgt.

Detaljene omfatter risikonavn, -type, avhengigheter og effekten risikoen kan ha på datamaskinen. Du kan klikke på risikonavnet hvis du vil vite mer om risikoen.

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Om Signaturutelatelser

Legge til elementer i Signaturutelatelser

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v2307337_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 07/04/2011