Gjenopprette filer

I dette vinduet kan du se fremdriften til gjenopprettingen. Det viser totalt antall filer du har valgt å gjenopprette, og totalt antall filer Norton 360 Online har gjenopprettet. Det viser også hvor filene du har gjenopprettet, ligger.

Hvis filene i målplasseringen har samme navn som den gjenopprettede filen, spør Norton 360 Online om du vil overskrive filen. Du kan bruke avmerkingsboksen Husk denne avgjørelsen i dialogboksen Bekreft overskriving hvis du vil gjenopprette alle filer til den opprinnelige plasseringen.

Du kan også se filen som Norton 360 Online gjenoppretter.

Velge en målplassering for gjenoppretting

Velge hvor filer skal gjenopprettes fra

Velge filer som skal gjenopprettes

Slette filer som er sikkerhetskopiert tidligere

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20680120_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/07/2011