Gjenopprette filer

I dette vinduet kan du se fremdriften til gjenopprettingen. Det viser totalt antall filer du har valgt å gjenopprette, og totalt antall filer Norton Business Suite har gjenopprettet. Det viser også hvor filene du har gjenopprettet, ligger.

Hvis filene i målplasseringen har samme navn som den gjenopprettede filen, spør Norton Business Suite om du vil overskrive filen. Du kan bruke avmerkingsboksen Husk denne avgjørelsen i dialogboksen Bekreft overskriving hvis du vil gjenopprette alle filer til den opprinnelige plasseringen.

Du kan også se filen som Norton Business Suite gjenoppretter.

Velge en målplassering for gjenoppretting

Velge hvor filer skal gjenopprettes fra

Velge filer som skal gjenopprettes

Slette filer som er sikkerhetskopiert tidligere

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v20680120_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/06/2013