SONAR-aktivitet

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) identifiserer spirende trusler basert på oppførselen til tilleggsprogrammer. SONAR oppdager og beskytter datamaskinen mot skadelig kode, selv før nye virusdefinisjoner er tilgjengelige gjennom LiveUpdate. Kategorien SONAR gir mer informasjon om sikkerhetsrisikoer som SONAR identifiserer.

Kategorien viser også aktiviteter som endrer datamaskinens konfigurasjon eller innstillinger. Alternativet Flere detaljer i denne kategorien gir deg mer informasjon om ressursene som aktiviteten påvirker.

Vise elementer i Sikkerhetslogg

Om Sikkerhetslogg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v20628125_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/08/2011