Administrere sikkerhetskopisett

Når størrelsen på sikkerhetskopien er større enn sikkerhetskopiplasseringen, får du et varsel av Norton 360 Online, og du vil få andre alternativer. Du kan velge en annen sikkerhetskopiplassering som har nok plass til sikkerhetskopien. Du kan også utelate filer fra sikkerhetskopisettet.

Du får følgende alternativer:

Bytt til en lagringsplass som har plass til sikkerhetskopisettet

Med dette alternativet kan du endre sikkerhetskopiplasseringen til en annen sikkerhetskopiplassering som har tilstrekkelig lagringsplass

Du kan velge plasseringen fra den tilgjengelige listen over sikkerhetskopiplasseringer som har stor lagringskapasitet. På denne måten trenger du ikke utelukke filer fra sikkerhetskopisettet.

Du kan redusere størrelsen på sikkerhetskopien ved å fjerne merket ved kategorier eller filer i en kategori

Med dette alternativet kan du utelukke filer eller filkategorier fra sikkerhetskopien for å redusere størrelsen på sikkerhetskopisettet

Du kan utelukke filer fra sikkerhetskopien for å redusere sikkerhetskopistørrelsen.

Ignorer og fortsett sikkerhetskopiering

Med dette alternativet kan du ignorere varselet og fortsette med kopieringen av et bestemt sikkerhetskopisett

Utelate filer og mapper fra sikkerhetskopisett

Velge plassering for sikkerhetskopier

Slette filer som er sikkerhetskopiert tidligere

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v20626888_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/07/2011