Legg til eller utelat filer og mapper

Norton Business Suite har en liste over filer og mapper du manuelt legger til eller utelater fra sikkerhetskopien.

Du kan se detaljer om filer og mapper som er inkludert i eller utelatt fra sikkerhetskopiering, ved å klikke på koblingen Legg til eller utelat filer og mapper. Du kan også inkludere, utelate og fjerne filer eller mapper i sikkerhetskopiering.

Med Norton Business Suite kan du legge til filer og mapper for sikkerhetskopiering manuelt. Du kan også utelate filer og mapper fra sikkerhetskopiering manuelt. I tillegg kan du fjerne filer og mapper fra sikkerhetskopien.

Legge filer og mapper til et sikkerhetskopisett

Utelate filer og mapper fra sikkerhetskopisett

Sikkerhetskopiere filer

Om sikkerhetskopisett

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v20534334_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/06/2013