Norton LiveUpdate

Norton bruker LiveUpdate-teknologi til å laste ned de nyeste beskyttelsesoppdateringene fra Symantec-serverne. Disse oppdateringene beskytter datamaskinen mot de nyeste virusene og ukjente sikkerhetstrusler.

Når LiveUpdate kjøres, kontrollerer den hvis det installerte Norton-produktet ditt er oppdatert med beskyttelsesoppdateringene. Hvis produktet ikke har de nyeste oppdateringene, laster LiveUpdate ned de nødvendige beskyttelsesoppdateringene for enheten din, behandler oppdateringene og deretter slettes de gamle filene og definisjonene fra den midlertidige mappen.

LiveUpdate bruker liten tid til nedlasting og behandling av beskyttelsesoppdateringene. Du kan imidlertid når som helst avbryte LiveUpdate-økten.

Enheten må være tilkoblet Internett for at du skal motta disse oppdateringene. Hvis nettverket ditt bruker proxy-servere til å koble til Internett, bruker LiveUpdate proxy-innstillingene i produktet til å laste ned de nyeste oppdateringene. Du kan konfigurere proxy-innstillingene for nettverket ved hjelp av alternativet Proxy-innstillinger for nettverket i vinduet Administrasjonsinnstillinger.

Det kan oppstå tilkoblingsproblemer hvis du bruker programvare for foreldrestyring. Hvis du mistenker at foreldrestyring blokkerer tilkoblingen, kan du konfigurere foreldrestyring slik at den ikke blokkerer aktiveringsprosedyren. Du må logge deg på foreldrestyringsprogramvaren som administrator, eller logge deg på Internett gjennom Internett-leverandøren din som administrator, for å endre konfigureringen.

LiveUpdate virker ikke hvis valget Kunnskap om nettverkskostnader i Innstillinger- vinduet er satt til Ingen trafikk eller Økonomi. Med Kunnskap om nettverkskostnader kan du definere hvor mye nettverksbåndbredde Norton-produktet kan bruke. Derfor må du påse at valget Kunnskap om nettverkskostnader er slått på og satt til Ingen begrensning for at LiveUpdate skal kunne kjøres.

Vinduet Kunnskap om nettverkskostnader vises når du kjører LiveUpdate og alternativet Policy er satt til Ingen trafikk eller Økonomi. Du kan imidlertid overstyre denne policy-innstillingen og la LiveUpdate fullføre oppgaven.

Video: Norton Live-oppdatering, dets fordeler og løse problemer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v2035127_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/03/2017