Om LiveUpdate

Symantecs produkter laster jevnlig ned de nyeste definisjons- og programoppdateringene fra Symantec-serverne. Definisjonsoppdateringene beskytter datamaskinen mot de siste virusene og ukjente sikkerhetsrisikoer. Symantecs produkter hjelper deg med å hente og installere disse oppdateringene via LiveUpdate-teknologien.

LiveUpdate laster raskt ned og behandler definisjonsoppdateringer og programoppdateringer. Siden Smarte definisjoner bare er en underkategori av virusdefinisjonene, bruker du minst mulig tid på nedlasting og installering, og mindre minne. Du finner alternativet Smarte definisjoner på kategorien Søk og risikoer i innstillingsvinduet for antivirus. Du kan når som helst avbryte LiveUpdate-økten.

LiveUpdate henter disse oppdateringene via Internett-tilkoblingen på datamaskinen. Hvis nettverket ditt bruker proxy-servere til å koble til Internett, bruker LiveUpdate proxy-innstillingene i produktet til å laste ned de nyeste oppdateringene. Du kan konfigurere proxy-innstillingene for nettverket ved hjelp av alternativet Proxy-innstillinger for nettverket i vinduet Administrasjonsinnstillinger.

Om program- og definisjonsoppdateringer

Om Smarte definisjoner

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Om proxy-innstillinger for nettverk

Om Bruksbasert bredbåndsabonnement

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v2035127_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 17/10/2011