Om LiveUpdate

Symantecs produkter laster jevnlig ned de nyeste definisjons- og programoppdateringene fra Symantec-serverne. Definisjonsoppdateringene beskytter datamaskinen mot de siste virusene og ukjente sikkerhetsrisikoer. Symantecs produkter hjelper deg med å hente og installere disse oppdateringene via LiveUpdate-teknologien.

LiveUpdate laster raskt ned og behandler definisjonsoppdateringer og programoppdateringer. Du kan når som helst avbryte LiveUpdate-økten.

LiveUpdate henter disse oppdateringene via Internett-tilkoblingen på datamaskinen. Hvis nettverket ditt bruker proxy-servere til å koble til Internett, bruker LiveUpdate proxy-innstillingene i produktet til å laste ned de nyeste oppdateringene. Du kan konfigurere proxy-innstillingene for nettverket ved hjelp av alternativet Proxy-innstillinger for nettverket i vinduet Administrasjonsinnstillinger.

Automatisk LiveUpdate laster ikke ned de siste definisjons- og programoppdateringene hvis alternativet Kunnskap om nettverkskostnader i vinduet Mitt nettverk under Innstillinger er satt til Ingen trafikk. Med Kunnskap om nettverkskostnader kan du definere hvor mye nettverksbåndbredde Norton Business Suite kan bruke. Du må derfor påse at alternativet Kunnskap om nettverkskostnader er slått på og satt til Ingen begrensning eller Økonomi for at automatisk LiveUpdate skal lykkes.

Vinduet Kunnskap om nettverkskostnader vises når du kjører LiveUpdate og alternativet Policy er satt til Ingen trafikk eller Økonomi. Du kan overstyre denne policy-innstillingen og la LiveUpdate fullføre oppgaven.

Om program- og definisjonsoppdateringer

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Om proxy-innstillinger for nettverk

Om Kunnskap om nettverkskostnader

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v2035127_N360_Business_CC_2014_no_no