Velge sikkerhetskopisett for sletting av filer

Du kan velge et sikkerhetskopisett fra rullegardinlisten hvis du vil slette de sikkerhetskopierte filene. Elementet i listen viser også opplysninger som antall filer og størrelsen på sikkerhetskopieringssettet.

Etter at du har valgt et sikkerhetskopisett, åpner Norton Business Suite et vindu der du kan se filene som er inkludert i sikkerhetskopisettet.

Slette sikkerhetskopisett

Utelate filer og mapper fra sikkerhetskopisett

Slette filer som er sikkerhetskopiert tidligere

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19853775_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/06/2013