Administrere sikkerhetskopisett - Redigere filtyper

I dette vinduet kan du se alle filtyper og filetternavn som tilhører filkategorien du har valgt. Du kan bruke rullegardinlisten øverst i vinduet til å velge en filkategori. Du kan se eller endre listen over filtyper.

Når du redigerer filtypene for en filkategori, inkluderer Norton Business Suite endringen for alle sikkerhetskopisett. Norton Business Suite inkluderer også endringen i alle sikkerhetskopisett du lager senere.

Du kan bruke følgende alternativer i vinduet hvis du vil legge til, endre eller fjerne en filtype.

Legg til ny

Her kan du legge til en filtype i listen.

Etter at du har lagt til en filtype i listen, gjennomsøker Norton Business Suite datamaskinen etter filer med den aktuelle filtypen og legger dem til i sikkerhetskopieringen. Neste gang du kjører sikkerhetskopiering, sikkerhetskopierer Norton Business Suite filene med filtypen du la til.

Filtypen kan ikke overstige 25 tegn.

Rediger

Her kan du redigere en filtype som finnes på listen.

Du kan velge og redigere en filtype fra den eksisterende listen eller en filtype du har lagt til.

Fjern

Her kan du fjerne en filtype fra listen.

Tilbakestill til standard

Her kan du tilbakestille en filkategori slik at den bruker standardlisten for filtyper.

Når du tilbakestiller en filkategori, gjenoppretter Norton Business Suite standardfiltyper du har fjernet, og fjerner filtyper du har lagt til.

Lagre

Med denne funksjonen kan du lagre endringene og lukke vinduet.

Avbryt

Med denne knappen kan du lukke vinduet uten å lagre endringene.

Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19829927_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/07/2013