Manuell isolasjon

I vinduet Manuell isolasjon kan du legge til en sikkerhetsrisiko i Isolasjon. Isolerte elementer er isolert fra resten av datamaskinen, slik at de ikke kan spre seg eller infisere andre filer og programmer på datamaskinen.

I dette vinduet kan du velge filen du vil isolere, og oppgi en beskrivelse for den. Når du isolerer en fil, fjerner Norton 360 Online filen fra disken. Dette sikrer at eventuelle prosesser som kjører og som er forbundet med den isolerte filen, avsluttes.

Du må lagre og lukke alle programmer som er åpne på datamaskinen, før du legger til en fil i Isolasjon.

Vise elementer i Sikkerhetslogg

Håndtere elementer i isolasjon

Sette et element i isolasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828940_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/02/2011