Isolasjonsgjenoppretting

Enkelte programmer er avhengige av andre programmer, som er klassifisert som sikkerhetsrisikoer, for å kunne fungere. Programmet fungerer kanskje ikke hvis en bestemt fil fjernes. Alle sikkerhetsrisikoer som fjernes, lagres automatisk i Sikkerhetsloggisolasjon. På denne måten kan Norton 360 Online gjenopprette risikoer, slik at programmer som krever risikoprogrammet skal fungere på korrekt måte.

I vinduet Isolasjonsgjenoppretting kan du gjenopprette et element fra Isolasjon.

Vinduet viser opplysninger om elementet du vil gjenopprette. Du kan konfigurere Norton 360 Online slik at trusselelementer som ikke er virus, utelates fra fremtidige søk. Du kan bruke alternativet i dette vinduet hvis du ikke vil at Norton 360 Online-søk skal oppdage den aktuelle sikkerhetsrisikoen igjen.

Gjenoppretting av et element fra Isolasjon kan sette datamaskinen i fare.

Vise elementer i Sikkerhetslogg

Håndtere elementer i isolasjon

Gjenopprette et element fra isolasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828936_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/02/2011