Norton Backup Drive

Norton-produktet gir Norton Backup Drive i Windows Explorer etter at du har konfigurert sikkerhetskopiering. Norton Backup Drive inneholder en liste over målplasseringer for sikkerhetskopier der filene dine er sikkerhetskopiert. Hver sikkerhetskopiplassering inneholder sikkerhetskopisettene som er innstilt til å lagres på den aktuelle plasseringen.

Norton Backup Drive viser filene du har sikkerhetskopiert til en medieenhet. Medieenheten må kobles til og slås på før filene vises.

Du kan også vise filene du har sikkerhetskopiert til Sikker nettbasert lagring. Du må være tilkoblet Internett og logget på Norton-kontoen.

Hvis du vil se filer i nettbasert sikkerhetskopiering, må du sette valget Kunnskap om nettverkskostnader i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Definere Internett-bruken til Norton-produktet

Norton Backup Drive er kun tilgjengelig for administrator.

Du kan gjøre følgende med Norton Backup Drive:

• Vis filene som er sikkerhetskopiert til forskjellige målplasseringer.

Hvis du vil vise filer som du har sikkerhetskopiert til en medieenhet, må du koble enheten til datamaskinen.

• Gjenopprett en fil fra et sikkerhetskopisett på Norton Backup Drive hvis du vil gjenopprette den til datamaskinen.

• Velg og slett en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive.

Norton-produktet sikkerhetskopierer ikke filen du slettet neste gang sikkerhetskopiering kjøres.

• Åpne en fil slik at du får se filens innhold før du gjenoppretter eller sletter den på Norton Backup Drive.

• Bruk kommandoen Søk i Start -menyen eller alternativet Søkelinje til å finne filer på Norton Backup Drive.

Norton Backup Drive vises i Windows Utforsker når alternativet Sikkerhetskopi i vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering er aktivert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828934_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/09/2017