Vise sikkerhetskopifiler på Norton Backup Drive

Du kan bruke Norton Backup Drive til å vise sikkerhetskopierte filer. Du kan se Norton Backup Drive etter at du har konfigurert sikkerhetskopieringen.

Hvis du sikkerhetskopierte filene til en medieenhet, må du forsikre deg om at enheten er tilkoblet PC-en og slått på. Du kan se filene på Norton Backup Drive.

Du kan også forhåndsvise filer du har sikkerhetskopiert i Norton Backup Drive. Du forhåndsviser filer ved å høyreklikke på en fil i Norton Backup Drive og deretter velge Forhåndsvis fra rullegardinlisten.

Vise sikkerhetskopifiler på Norton Backup Drive

1. I Windows Utforsker klikker du på Norton Backup Drive.

2. Velg målplasseringen for sikkerhetskopiering og gå til sikkerhetskopisettet som inneholder de sikkerhetskopierte filene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828933_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/09/2017