Vise sikkerhetskopifiler på Norton Backup Drive

Du kan bruke Norton Backup Drive til å vise sikkerhetskopierte filer. Du kan se Norton Backup Drive etter at du har konfigurert sikkerhetskopieringen.

Hvis du sikkerhetskopierte filene til en medieenhet, må du forsikre deg om at enheten er tilkoblet PCen og slått på. Du kan se filene på Norton Backup Drive.

Du kan også forhåndsvise filer du har sikkerhetskopiert i Norton Backup Drive. Du forhåndsviser filer ved å høyreklikke på en fil i Norton Backup Drive og deretter velge Forhåndsvis fra rullegardinlisten.

Slik viser du sikkerhetskopifiler på Norton Backup Drive

1. I Windows Utforsker klikker du på Norton Backup Drive.

2. Velg målplasseringen for sikkerhetskopiering og gå til sikkerhetskopisettet som inneholder de sikkerhetskopierte filene.

Om Norton Backup Drive

Gjenopprette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

Slette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

Gjenopprette filer

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828933_N360_Business_CC_2014_no_no