Gjenopprette fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

Når du vil gjenopprette filer, kan du høyreklikke for å velge hvilke filer du vil gjenopprette fra Norton Backup Drive, og deretter klikke på Gjenopprett til. Du kan gjenopprette sikkerhetskopierte filer til deres opprinnelige plassering eller til en plassering du velger selv.

Gjenopprette fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

1. I Windows Explorer klikker du på Norton Backup Drive.

2. Velg målplasseringen for sikkerhetskopiering, og gå til sikkerhetskopisettet som inneholder den sikkerhetskopierte filen.

3. Gjør ett av følgende:

• Høyreklikk for å velge hvilke filer du vil gjenopprette fra Norton Backup Drive, og klikk deretter på Gjenopprett.

Filene gjenopprettes til opprinnelig plassering ved at de eksisterende filene overskrives.

• Høyreklikk for å velge hvilke filer du vil gjenopprette fra Norton Backup Drive, og klikk deretter på Gjenopprett til.

Du kan velge å gjenopprette filene til originalplasseringen eller en ny plassering.

4. Klikk på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828931_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016