Gjenopprette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

Hvis du ønsker å gjenopprette en fil, kan du dra den fra et sikkerhetskopisett på Norton Backup Drive og til et sted på datamaskinen. Du kan også klikke på filen hvis du vil åpne og vise filens innhold før du gjenoppretter den.

Høyreklikk for å velge hvilke filer du vil gjenopprette fra Norton Backup Drive, og klikk deretter på Gjenopprett til. Du kan gjenopprette sikkerhetskopierte filer til deres opprinnelige plassering eller til en plassering du velger selv.

Slik gjenoppretter du en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

1. I Windows Utforsker klikker du på Norton Backup Drive.

2. Velg målplasseringen for sikkerhetskopiering, og gå til sikkerhetskopisettet som inneholder den sikkerhetskopierte filen.

3. Gjør ett av følgende:

• Høyreklikk for å velge hvilke filer du vil gjenopprette fra Norton Backup Drive, og klikk deretter på Gjenopprett.

Filene gjenopprettes til opprinnelig plassering ved at de eksisterende filene overskrives.

• Høyreklikk for å velge hvilke filer du vil gjenopprette fra Norton Backup Drive, og klikk deretter på Gjenopprett til.

Du kan velge å gjenopprette filene til originalplasseringen eller en ny plassering.

4. Klikk på OK.

Om Norton Backup Drive

Vise sikkerhetskopifiler på Norton Backup Drive

Slette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

Gjenopprette filer

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828931_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011