Slette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

Du kan velge og slette en fil fra et sikkerhetskopisett på Norton Backup Drive. Norton-produktet sikkerhetskopierer ikke den slettede filen neste gang sikkerhetskopiering kjøres. Du kan også klikke på filen hvis du vil åpne og vise filens innhold før du gjenoppretter den.

Slette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

1. I Windows Explorer klikker du på Norton Backup Drive.

2. Velg målplasseringen for sikkerhetskopiering, og gå til sikkerhetskopisettet som inneholder den sikkerhetskopierte filen.

3. Gjør ett av følgende:

• Høyreklikk for å velge filene du vil slette, og klikk så på Slett.

• Velg filen og klikk deretter på Slett.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828930_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016