Slette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

Du kan velge og slette en fil fra et sikkerhetskopisett på Norton Backup Drive. Norton Business Suite sikkerhetskopierer ikke den slettede filen neste gang sikkerhetskopiering kjøres. Du kan også klikke på filen hvis du vil åpne og vise filens innhold før du gjenoppretter den.

Slik sletter du en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

1. I Windows Utforsker klikker du på Norton Backup Drive.

2. Velg målplasseringen for sikkerhetskopiering, og gå til sikkerhetskopisettet som inneholder den sikkerhetskopierte filen.

3. Gjør ett av følgende:

• Høyreklikk for å velge filene du vil slette, og klikk så på Slett.

• Velg filen og klikk deretter på Slett.

Om Norton Backup Drive

Gjenopprette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

Vise sikkerhetskopifiler på Norton Backup Drive

Gjenopprette filer

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828930_N360_Business_CC_2014_no_no