Opprette nytt sikkerhetskopisett

Du kan opprette flere sikkerhetskopisett med ulike innstillinger. Du kan for eksempel opprette et sikkerhetskopisett for å sikkerhetskopiere bildene dine til din lokale, faste stasjon. Du kan også stille inn forskjellige tidsplaner for hvert sikkerhetskopisett.

Når du oppretter et nytt sikkerhetskopisett, bruker Norton-produktet standardkonfigurasjonen for sikkerhetskopisett. Du kan endre innstillingene hvis standardinnstillingene ikke oppfyller dine behov.

Du kan gi hvert sikkerhetskopisett et eget navn. Standardnavnet til et sikkerhetskopisett er Standardsett. Du kan velge å beholde standardnavnet. Men når du lager et nytt sett, må du gi det et nytt navn. Navnet på sikkerhetskopisettet kan ikke bestå av flere enn 32 tegn. Du kan ikke opprette mer enn ti sikkerhetskopisett.

Opprette nytt sikkerhetskopisett

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. På fanen Sammendrag, under Ting du kan gjøre, klikk på Opprette nytt sikkerhetskopisett.

3. I vinduet som vises, skriver du inn et navn for sikkerhetskopisettet og klikker på OK.

4. Klikk på en filkategori under Filtyper, i kategorien Hva.

5. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett.

Video: Hvordan setter jeg opp og kjører sikkerhetskopiering?

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828923_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2017