Opprette nytt sikkerhetskopisett

Du kan opprette flere sikkerhetskopisett med ulike innstillinger. Du kan for eksempel opprette et sikkerhetskopisett for å sikkerhetskopiere bildene dine til din lokale, faste stasjon. Du kan opprette et annet sikkerhetskopisett for å sikkerhetskopiere videoer til CD. Du kan også stille inn forskjellige tidsplaner for hvert sikkerhetskopisett.

Når du oppretter et nytt sikkerhetskopisett, bruker Norton Business Suite standardinnstillingene for sikkerhetskopisett. Du kan endre innstillingene hvis standardinnstillingene ikke oppfyller dine behov.

Du kan gi hvert sikkerhetskopisett et eget navn. Standardnavnet til et sikkerhetskopisett er Standardsett. Du kan velge å beholde standardnavnet. Men når du lager et nytt sett, må du gi det et nytt navn. Navnet på sikkerhetskopisettet kan ikke bestå av flere enn 32 alfanumeriske tegn. Du kan ikke opprette mer enn ti sikkerhetskopisett.

Slik oppretter du et nytt sikkerhetskopisett

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Klikk på Opprett nytt sikkerhetskopisett under Ting du kan gjøre i kategorien Sammendrag.

3. I vinduet som vises, skriver du inn et navn for sikkerhetskopisettet og klikker på OK.

4. Klikk på en filkategori under Filtyper, i kategorien Hva.

5. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett.

Legge filer og mapper til et sikkerhetskopisett

Utelate filer og mapper fra sikkerhetskopisett

Slette sikkerhetskopisett

Om sikkerhetskopisett

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828923_N360_Business_CC_2014_no_no