Endre eller gi nytt navn til et sikkerhetskopisett

Når du oppretter et nytt sikkerhetskopisett, bruker Norton standardinnstillingene for et sikkerhetskopisett. Du kan endre innstillingene hvis standardinnstillingene ikke oppfyller dine behov.

Du kan endre et sikkerhetskopisett slik at det inkluderer eller utelater filer eller filkategorier, eller velge en annen målplassering som filene skal sikkerhetskopieres til. Du kan endre tidsplan for et sikkerhetskopisett. Du kan også gi nytt navn til et sikkerhetskopisett dersom navnet ikke er beskrivende for settet etter at du har endret konfigurasjonen.

Navnet på sikkerhetskopisettet kan ikke bestå av flere enn 32 tegn.

Endre et sikkerhetskopisett

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Velg sikkerhetskopisettet du vil endre, fra rullegardinlisten Navn på sikkerhetskopisett i kategorien Sammendrag.

3. Under Sammendrag for sikkerhetskopisett ser du opplysningene om sikkerhetskopisettet, og gjør følgende:

• Hvis du vil inkludere eller utelate filer eller filkategorier for settet, klikker du på Hva og endrer innstillingene.

• Hvis du vil endre målplassering for sikkerhetskopien klikker du på Hvor og endrer innstillingene.

• Hvis du vil endre tidsplanen for sikkerhetskopien klikker du på Når og endrer innstillingene.

4. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett.

Endre navn på et sikkerhetskopisett

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Velg sikkerhetskopisettet du vil gi nytt navn, fra rullegardinlisten Navn på sikkerhetskopisett i kategorien Sammendrag.

3. Klikk på Gi sikkerhetskopisettet nytt navn under Ting du kan gjøre.

4. I vinduet som vises, endrer du navnet på sikkerhetskopisettet og klikker på OK.

5. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828922_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016