Endre eller gi nytt navn til et sikkerhetskopisett

Når du oppretter et nytt sikkerhetskopisett, bruker Norton Business Suite standardinnstillingene for sikkerhetskopisett. Du kan endre innstillingene hvis standardinnstillingene ikke oppfyller dine behov.

Du kan endre et sikkerhetskopisett slik at det inkluderer eller utelater filer eller filkategorier, eller velge en annen målplassering som filene skal sikkerhetskopieres til. Du kan endre tidsplan for et sikkerhetskopisett. Du kan også gi nytt navn til et sikkerhetskopisett dersom navnet ikke er beskrivende for settet etter at du har endret konfigurasjonen.

Navnet på sikkerhetskopisettet kan ikke bestå av flere enn 32 alfanumeriske tegn.

Slik endrer du et sikkerhetskopisett

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Velg sikkerhetskopisettet du vil endre, fra rullegardinlisten Sikkerhetskopisettnavn i kategorien Sammendrag.

3. Under Sammendrag for sikkerhetskopisett ser du opplysningene om sikkerhetskopisettet, og gjør følgende:

• Hvis du vil inkludere eller utelate filer eller filkategorier for settet, klikker du på Hva og endrer innstillingene.

• Hvis du vil endre målplassering for sikkerhetskopien klikker du på Hvor og endrer innstillingene.

• Hvis du vil endre tidsplanen for sikkerhetskopien klikker du på Når og endrer innstillingene.

4. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett.

Slik gir du nytt navn til et sikkerhetskopisett

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Velg sikkerhetskopisettet du vil gi nytt navn, fra rullegardinlisten Sikkerhetskopisettnavn i kategorien Sammendrag.

3. Klikk på Gi sikkerhetskopisettet nytt navn under Ting du kan gjøre.

4. I vinduet som vises, endrer du navnet på sikkerhetskopisettet og klikker på OK.

5. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett.

Slette sikkerhetskopisett

Opprette nytt sikkerhetskopisett

Legge filer og mapper til et sikkerhetskopisett

Utelate filer og mapper fra sikkerhetskopisett

Om sikkerhetskopisett

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828922_N360_Business_CC_2014_no_no