Slett sikkerhetskopisett

Du kan slette et sikkerhetskopisett når du ikke trenger det mer. Du kan ikke slette et sikkerhetskopisett hvis det er det eneste sikkerhetskopisettet som er tilgjengelig. Men du kan opprette et nytt sikkerhetskopisett før du sletter det gamle settet.

Når du sletter et sikkerhetskopisett, endres informasjonen om filene i dette settet. Ikontildekkingen og kategorien Sikkerhetskopi i vinduet med filegenskaper, vises for eksempel ikke mer.

Det er spesielt nyttig å slette sikkerhetskopisett for å frigjøre plass på det sikre nettbaserte lageret.

For å slette et sikkerhetskopisett fra nettbasert sikkerhetskopiering, må du sette valget Kunnskap om nettverkskostnader i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Du finner mer informasjon her: Definere Internett-bruken til Norton-produktet

Slette et sikkerhetskopisett

1. Gå til hovedvinduet i Norton og klikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Sikkerhetskopieringssett.

2. Velg sikkerhetskopisettet du vil slette, fra rullegardinlisten Navn på sikkerhetskopisett i kategorien Sammendrag.

3. Under Ting du kan gjøre, klikk på Slett sikkerhetskopisett.

4. I vinduet Slett sikkerhetskopisett velger du alternativet Slett sikkerhetskopisett.

5. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Slett sikkerhetskopisett og filer

1. Gå til hovedvinduet i Norton og klikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Sikkerhetskopieringssett.

2. Velg sikkerhetskopisettet du vil slette, fra rullegardinlisten Navn på sikkerhetskopisett i kategorien Sammendrag.

3. Under Ting du kan gjøre, klikk på Slett sikkerhetskopisett.

4. I vinduet Slett sikkerhetskopisett velger du alternativet Slett sikkerhetskopisett og filer.

Vinduet Administrere sikkerhetskopisett viser fremdriften til slettingen av sikkerhetskopifilene.

5. Klikk på Ja for å bekrefte.

Video: Slik sletter du et sikkerhetskopisett og filene du har sikkerhetskopiert

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828921_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/09/2017