Slette sikkerhetskopisett

Du kan slette et sikkerhetskopisett når du ikke trenger det mer. Du kan ikke slette et sikkerhetskopisett hvis det er det eneste sikkerhetskopisettet som er tilgjengelig. Men du kan opprette et nytt sikkerhetskopisett før du sletter det gamle settet.

Når du sletter et sikkerhetskopisett, endres informasjonen om filene i dette settet. Ikontildekkingen og kategorien Sikkerhetskopi i vinduet med filegenskaper, vises for eksempel ikke mer.

Slik sletter du et sikkerhetskopisett

  1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

  2. Velg sikkerhetskopisettet du vil slette, fra rullegardinlisten Sikkerhetskopisettnavn i kategorien Sammendrag.

  3. Klikk på Slett sikkerhetskopisett under Ting du kan gjøre.

  4. I vinduet Slett sikkerhetskopisett velger du alternativet Slett sikkerhetskopisett.

  5. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Slik sletter du et sikkerhetskopisett og filene i det

  1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

  2. Velg sikkerhetskopisettet du vil slette, fra rullegardinlisten Sikkerhetskopisettnavn i kategorien Sammendrag.

  3. Klikk på Slett sikkerhetskopisett under Ting du kan gjøre.

  4. I vinduet Slett sikkerhetskopisett velger du alternativet Slett sikkerhetskopisett og filer.

    I vinduet Administrere sikkerhetskopisett ser du fremdriften til slettingen av sikkerhetskopifilene.

  5. Klikk på Ja for å bekrefte.

Opprette nytt sikkerhetskopisett

Endre eller gi nytt navn til et sikkerhetskopisett

Om sikkerhetskopisett

Slette filer som er sikkerhetskopiert tidligere

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828921_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011