Andre produkter

Slette sikkerhetskopisett og filer fra Sikkerhetskopiering i skyen

Du kan slette et sikkerhetskopisett når du ikke trenger det mer. Du kan ikke slette et sikkerhetskopisett hvis det er det eneste sikkerhetskopisettet som er tilgjengelig. Men du kan opprette et nytt sikkerhetskopisett før du sletter det gamle settet.

Noen ganger kan et tjenesteavbrudd på serversiden eller servervedlikehold hindre deg i å slette sikkerhetskopierte data. I slike tilfeller kan du prøve å slette dem litt senere. Hvis du vil vite hvordan du identifiserer tjenesteavbrudd, ser du siden Status for Norton-tjeneste.

Når du sletter et sikkerhetskopisett, endres informasjonen om filene i dette settet. Ikontildekkingen og kategorien Sikkerhetskopi i vinduet med filegenskaper, vises for eksempel ikke mer.

Det er spesielt nyttig å slette sikkerhetskopisett for å frigjøre plass på det sikre nettbaserte lageret.

Hvis du vil slette et sikkerhetskopisett fra Sikkerhetskopiering i skyen, må du stille inn Kunnskap om nettverkskostnad i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Definere Internett-bruken av Norton-produktet

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19828921
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 21/04/2021