Slå sikkerhetskopi av eller på

Når alternativet Sikkerhetskopi er slått på, sikkerhetskopierer Norton-produktet filene automatisk når datamaskinen er inaktiv. Hvis du imidlertid ønsker å deaktivere den midlertidig, kan du slå den av i selve programmet.

Når du deaktiverer sikkerhetskopiering, endres sikkerhetskopistatusen i hovedvinduet i Norton fra Beskyttet til Deaktivert. I tilstanden Deaktivert deaktiverer Norton-produktet all automatisk sikkerhetskopiering av filer. Du kan bruke alternativet Kjør sikkerhetskopiering nå i hovedvinduet hvis du vil sikkerhetskopiere filer fra alle sikkerhetskopisett.

Du kan aktivere eller deaktivere sikkerhetskopiering i et av vinduene Innstillinger, Innstillinger for sikkerhetskopiering eller Sikkerhetskopidetaljer :

Aktivere eller deaktivere sikkerhetskopiering fra vinduet Innstillinger

1. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil deaktivere sikkerhetskopiering, fjerner du avmerkingen ved Sikkerhetskopiering.

• Hvis du vil aktivere sikkerhetskopiering, merker du av ved Sikkerhetskopiering.

Aktivere eller deaktivere sikkerhetskopiering fra vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering

1. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klikk på Innstillinger for sikkerhetskopiering under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering gjør du ett av følgende:

• Flytt På/av -bryteren til Av for å deaktivere sikkerhetskopiering.

• Flytt På/av -bryteren til for å aktivere sikkerhetskopiering.

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

Aktivere eller deaktivere sikkerhetskopiering fra vinduet Sikkerhetskopidetaljer

1. Gå til hovedvinduet i Norton og klikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Vis detaljer.

2. Gjør ett av følgende under Ting du kan gjøre: i vinduet Sikkerhetskopidetaljer :

• Hvis du vil deaktivere sikkerhetskopiering, klikker du på Deaktiver sikkerhetskopiering.

• Hvis du vil aktivere sikkerhetskopiering, klikker du på Aktiver sikkerhetskopiering.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828915_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/03/2017