Slå sikkerhetskopiering på eller av

Når alternativet Sikkerhetskopi er slått på, sikkerhetskopierer Norton 360 Online filene automatisk når datamaskinen er inaktiv. Hvis du imidlertid ønsker å deaktivere den midlertidig, kan du slå den av i selve programmet.

Når du deaktiverer sikkerhetskopiering, endres Sikkerhetskopistatus i hovedvinduet i Norton 360 Online fra Beskyttet til Deaktivert. I tilstanden Deaktivert deaktiverer Norton 360 Online all automatisk sikkerhetskopiering av filer. Du kan bruke alternativet Kjør sikkerhetskopiering nå i hovedvinduet hvis du vil sikkerhetskopiere filer fra alle sikkerhetskopisett.

Du kan aktivere eller deaktivere sikkerhetskopiering i et av vinduene Innstillinger, Innstillinger for sikkerhetskopiering eller Sikkerhetskopidetaljer :

Slik aktiverer eller deaktiverer du sikkerhetskopiering fra vinduet Innstillinger :

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil deaktivere sikkerhetskopiering, fjerner du avmerkingen ved Sikkerhetskopiering.

• Hvis du vil aktivere sikkerhetskopiering, merker du av ved Sikkerhetskopiering.

Slik aktiverer eller deaktiverer du sikkerhetskopiering fra vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering :

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Innstillinger for sikkerhetskopiering under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering gjør du ett av følgende:

• Flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av for å deaktivere sikkerhetskopiering.

• Flytt Av/på -bryteren til venstre mot På for å aktivere sikkerhetskopiering.

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

Slik aktiverer eller deaktiverer du sikkerhetskopiering fra vinduet Sikkerhetskopidetaljer :

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Vis detaljer.

2. Gjør ett av følgende under Ting du kan gjøre: i vinduet Sikkerhetskopidetaljer :

• Hvis du vil deaktivere sikkerhetskopiering, klikker du på Deaktiver sikkerhetskopiering.

• Hvis du vil aktivere sikkerhetskopiering, klikker du på Aktiver sikkerhetskopiering.

Om innstillinger for sikkerhetskopiering

Sikkerhetskopiere filer

Gjenopprette filer

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828915_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 03/11/2011