Slette filer som er sikkerhetskopiert tidligere

Du kan slette filene som du har sikkerhetskopiert tidligere, fra plasseringen av sikkerhetskopien. Du kan også slette filene hvis de ikke lenger er nyttige og du har begrenset plass på plasseringen for sikkerhetskopien. Du kan også slette sikkerhetskopierte filer hvis du endret filkategori for et sikkerhetskopisett. Du kan slette filer fra tidligere sikkerhetskopier før du kjører ny sikkerhetskopiering.

Du kan slette tidligere sikkerhetskopierte filer fra følgende plasseringer:

  • Kategorien Sammendrag

  • Kategorien Hvor

Når du har slettet de sikkerhetskopierte filene, endres informasjonen om filene i dette settet. Ikontildekkingen og kategorien Sikkerhetskopi i vinduet med filegenskaper, vises for eksempel ikke mer.

Du kan ikke slette et sikkerhetskopisett hvis det er det eneste sikkerhetskopisettet som er tilgjengelig.

Du kan også fjerne avmerkingen ved sikkerhetskopikategorien hvis du ikke vil sikkerhetskopiere de slettede filene igjen.

Det er spesielt nyttig å slette sikkerhetskopierte filer hvis du vil frigjøre plass på det sikre nettbaserte lageret.

For å slette filer fra nettbasert sikkerhetskopiering, må du sette valget Kunnskap om nettverkskostnader i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Du finner mer informasjon her: Definere Internett-bruken til Norton-produktet

Slette tidligere sikkerhetskopierte filer fra kategorien Sammendrag

  1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og klikk deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton.

  2. Velg sikkerhetskopisettet du vil slette, fra rullegardinlisten Navn på sikkerhetskopisett i kategorien Sammendrag.

  3. Under Ting du kan gjøre, klikk på Slett sikkerhetskopisett.

  4. I vinduet Slett sikkerhetskopisett velger du ett av følgende:

    Slett sikkerhetskopisett

    Sikkerhetskopisettet fjernes.

    Slett sikkerhetskopisett og filer

    Sikkerhetskopisettet og alle filene i settet fjernes.

  5. Klikk på Ja for å bekrefte.

Slette tidligere sikkerhetskopierte filer fra kategorien Hvor

  1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og klikk deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton.

  2. Klikk på Slett sikkerhetskopierte filer i kategorien Hvor.

  3. Velg sikkerhetskopisettet du vil slette sikkerhetskopier fra, i rullegardinlisten i vinduet som vises.

    Dette vinduet vises hvis du har flere enn ett sikkerhetskopisett.

  4. Klikk på OK.

  5. Velg filkategorien som inneholder filene, i ruten til venstre i vinduet som vises.

    Du kan også velge kategorien Mapper for å velge mappene du vil slette.

  6. Merk av for filene du vil slette.

  7. Hvis du vil se hvilke filer du har valgt, klikker du på Valgte filer i ruten til venstre.

  8. Klikk på OK.

  9. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

  10. Klikk på Lukk.

Video: Slik sletter du et sikkerhetskopisett og filene du har sikkerhetskopiert

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828892_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/09/2017