Slette filer som er sikkerhetskopiert tidligere

Du kan slette filene som du har sikkerhetskopiert tidligere, fra plasseringen av sikkerhetskopien. Du kan også slette filene hvis de ikke lenger er nyttige og du har begrenset plass på plasseringen for sikkerhetskopien. Du kan også slette sikkerhetskopierte filer hvis du endret filkategori for et sikkerhetskopisett. Du kan slette filer fra tidligere sikkerhetskopier før du kjører ny sikkerhetskopiering.

Du kan slette tidligere sikkerhetskopierte filer fra følgende plasseringer:

  • Kategorien Sammendrag

  • Kategorien Hvor

Når du har slettet de sikkerhetskopierte filene, endres informasjonen om filene i dette settet. Ikontildekkingen og kategorien for sikkerhetskopiering i vinduet med filegenskaper, vises for eksempel ikke mer.

Du kan ikke slette et sikkerhetskopisett hvis det er det eneste sikkerhetskopisettet som er tilgjengelig.

Du kan også fjerne avmerkingen ved sikkerhetskopikategorien hvis du ikke vil sikkerhetskopiere de slettede filene igjen.

Slik sletter du tidligere sikkerhetskopierte filer fra kategorien Sammendrag

  1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

  2. Velg sikkerhetskopisettet du vil slette, fra rullegardinlisten Sikkerhetskopisettnavn i kategorien Sammendrag.

  3. Klikk på Slett sikkerhetskopisett under Ting du kan gjøre.

  4. I vinduet Slett sikkerhetskopisett velger du ett av følgende:

    Slett sikkerhetskopisett

    Sikkerhetskopisettet fjernes.

    Slett sikkerhetskopisett og filer

    Sikkerhetskopisettet og alle filene i settet fjernes.

  5. Klikk på Ja for å bekrefte.

Slik sletter du tidligere sikkerhetskopierte filer fra kategorien Hvor

  1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

  2. Klikk på Slett sikkerhetskopierte filer i kategorien Hvor.

  3. Velg sikkerhetskopisettet du vil slette sikkerhetskopier fra, i rullegardinlisten i vinduet som vises.

    Dette vinduet vises hvis du har flere enn ett sikkerhetskopisett.

  4. Klikk på OK.

  5. Velg filkategorien som inneholder filene, i ruten til venstre i vinduet som vises.

    Du kan også velge kategorien Mapper for å velge mappene du vil slette.

  6. Merk av for filene du vil slette.

  7. Hvis du vil se hvilke filer du har valgt, klikker du på Valgte filer i ruten til venstre.

  8. Klikk på Slett valgte.

  9. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

  10. Klikk på Lukk.

Om Bruksbasert bredbåndsabonnement

Sikkerhetskopiere filer

Vise sikkerhetskopifiler på Norton Backup Drive

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Slette sikkerhetskopisett

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828892_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011