Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Du kan tilbakestille en filkategori slik at den bruker standardlisten for filtyper. Når du tilbakestiller en filkategori, gjenoppretter Norton standardfiltyper du har fjernet og fjerner filtyper du har lagt til.

Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Merk av ved Rediger filtype ved siden av Filtyper i kategorien Hva.

3. Klikk på Konfigurer ved siden av en filkategori under Filtyper.

4. Klikk på Tilbakestill standardinnstillinger i vinduet som åpnes.

5. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828886_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016