Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Du kan tilbakestille en filkategori slik at den bruker standardlisten for filtyper. Når du tilbakestiller en filkategori, gjenoppretter Norton 360 Online standardfiltyper du har fjernet og fjerner filtyper du har lagt til.

Slik tilbakestiller du en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Merk av ved Rediger filtype ved siden av Filtyper i kategorien Hva.

3. Klikk på Konfigurer ved siden av en filkategori under Filtyper.

4. Klikk på Tilbakestill standardinnstillinger i vinduet som åpnes.

5. Klikk på Lagre.

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Endre eller gi nytt navn til et sikkerhetskopisett

Om kategorier av sikkerhetskopifiler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828886_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011