Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Hver sikkerhetskopifilkategori inneholder en liste over filtyper. Du kan imidlertid fjerne en standardfiltype eller en filtype du har lagt til i en filkategori for sikkerhetskopiering. Norton gjenkjenner filer av den typen du fjernet, og sikkerhetskopierer ikke disse ved neste sikkerhetskopiering. La oss for eksempel si at du ikke vil sikkerhetskopiere dokumenter med filtype .rtf i kategorien Office-dokumenter. Du kan da fjerne filtypen .rtf fra denne kategorien.

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

1. Gå til hovedvinduet i Norton og klikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Sikkerhetskopieringssett.

2. Merk av ved Rediger filtype ved siden av Filtyper i kategorien Hva.

3. Klikk på Konfigurer ved siden av en filkategori under Filtyper.

4. Velg filtypen i vinduet som vises, og klikk på Fjern

5. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828879_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/03/2017