Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Hver sikkerhetskopifilkategori inneholder en liste over filtyper. Du kan imidlertid fjerne en standardfiltype eller en filtype du har lagt til i en filkategori for sikkerhetskopiering. Norton 360 Online gjenkjenner filer av den typen du fjernet, og sikkerhetskopierer ikke disse ved neste sikkerhetskopiering. La oss for eksempel si at du ikke vil sikkerhetskopiere dokumenter med filtype .rtf i kategorien Office-dokumenter. Du kan da fjerne filtypen .rtf fra denne kategorien.

Slik fjerner du en filtype fra en filkategori:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Merk av ved Rediger filtype ved siden av Filtyper i kategorien Hva.

3. Klikk på Konfigurer ved siden av en filkategori under Filtyper.

4. Velg filtypen i vinduet som vises, og klikk på Fjern

5. Klikk på Lagre.

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Endre eller gi nytt navn til et sikkerhetskopisett

Om kategorier av sikkerhetskopifiler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828879_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011