Legge til eller redigere en filtype i en kategori for sikkerhetskopifil

Hver sikkerhetskopifilkategori inneholder en liste over filtyper. Men du kan legge til en filtype i en filkategori for sikkerhetskopiering. Norton identifiserer filene med filtypen du la til, og legger dem til i den aktuelle kategorien. La oss for eksempel si at du vil sikkerhetskopiere dokumenter med filtype .fm i kategorien Office-dokumenter. Da legger du til filtypen .fm i den aktuelle kategorien.

Du kan også redigere en eksisterende filtype eller en filtype du har lagt til.

Filtypen kan ikke overstige 25 tegn.

Legge til en filtype i en filkategori

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Merk av ved Rediger filtype ved siden av Filtyper i kategorien Hva.

3. Klikk på Konfigurer ved siden av en filkategori under Filtyper.

4. Klikk Legg til ny i vinduet som åpnes.

5. Skriv inn filtypen du ønsker å legge til.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lagre.

Redigere en filtype i en filkategori

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Merk av ved Rediger filtype ved siden av Filtyper i kategorien Hva.

3. Klikk på Konfigurer ved siden av en filkategori under Filtyper.

4. Velg filtypen du vil redigere i vinduet som vises, og klikk på Endre

5. Rediger filtypen.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828861_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016