Behandle filtyper i en kategori for sikkerhetskopieringsfiler

Hver sikkerhetskopifilkategori inneholder en liste over filtyper. Men du kan legge til en filtype i en filkategori for sikkerhetskopiering. Norton identifiserer filene med filtypen du la til, og legger dem til i den aktuelle kategorien. La oss for eksempel si at du vil sikkerhetskopiere dokumenter med filtype .fm i kategorien Office-dokumenter. Da legger du til filtypen .fm i den aktuelle kategorien.

Du kan også redigere eller slette eksisterende filtyper eller andre filtyper du har lagt til.

Filtypen kan ikke overstige 25 tegn.

Legge til en filtype i en filkategori

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Merk av ved Rediger filtype ved siden av Filtyper i kategorien Hva.

3. Klikk på Konfigurer ved siden av en filkategori under Filtyper.

4. Klikk Legg til ny i vinduet som åpnes.

5. Skriv inn filtypen du ønsker å legge til.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lagre.

Redigere en filtype i en filkategori

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Merk av ved Rediger filtype ved siden av Filtyper i kategorien Hva.

3. Klikk på Konfigurer ved siden av en filkategori under Filtyper.

4. Velg filtypen du vil redigere i vinduet som vises, og klikk på Endre

5. Rediger filtypen.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lagre.

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Merk av ved Rediger filtype ved siden av Filtyper i kategorien Hva.

3. Klikk på Konfigurer ved siden av en filkategori under Filtyper.

4. Velg filtypen du vil redigere, i vinduet som vises, og klikk på Fjern.

5. Klikk på Lagre.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19828861_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/11/2017