Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Hver sikkerhetskopifilkategori inneholder en liste over filtyper. Men du kan legge til en filtype i en filkategori for sikkerhetskopiering. Norton Business Suite identifiserer filene med filtypen du la til, og legger dem til i den aktuelle kategorien. La oss for eksempel si at du vil sikkerhetskopiere dokumenter med filtype .fm i kategorien Office-dokumenter. Da legger du til filtypen .fm i den aktuelle kategorien.

Du kan også redigere en eksisterende filtype eller en filtype du har lagt til.

Filtypen kan ikke overstige 25 tegn.

Slik legger du til en filtype i en filkategori

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhetskopiering, og klikker deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Merk av ved Rediger filtype ved siden av Filtyper i kategorien Hva.

3. Klikk på Konfigurer ved siden av en filkategori under Filtyper.

4. Klikk Legg til ny i vinduet som åpnes.

5. Skriv inn filtypen du ønsker å legge til.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lagre.

Slik redigerer du en filtype i en filkategori:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Merk av ved Rediger filtype ved siden av Filtyper i kategorien Hva.

3. Klikk på Konfigurer ved siden av en filkategori under Filtyper.

4. Velg filtypen du vil redigere i vinduet som vises, og klikk på Endre

5. Rediger filtypen.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lagre.

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Endre eller gi nytt navn til et sikkerhetskopisett

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828861_N360_Business_CC_2014_no_no