Norton-filtyper for sikkerhetskopiering

En filtype er en streng med tegn som vises sist i navnet på en fil, og som brukes til å identifisere filformatet. Norton bruker filtypene til å sikkerhetskopiere filer som befinner seg på datamaskinen, til forskjellige kategorier. Hver kategori for sikkerhetskopifil inneholder en liste over standardfiltyper. Når du kjører sikkerhetskopiering, identifiserer Norton filer som er basert på filtyper og filkategorier for sikkerhetskopiering. La oss for eksempel si at du vil sikkerhetskopiere dokumenter med filtype .fm i kategorien Office-dokumenter. Da legger du til filtypen .fm i den aktuelle kategorien.

Med alternativet Rediger filtype i kategorien Hva under Administrer sikkerhetskopisett kan du legge til, endre og fjerne filtyper i hver kategori for sikkerhetskopiering. Hvis du merker av for Rediger filtype, kan du bruke alternativet Konfigurer, som da kommer opp ved hver sikkerhetskopieringskategori, til å endre filtypene i kategorien.

Du kan bruke alternativet Rediger filtype i kategorien Hva i Administrer sikkerhetskopisett til å gjøre følgende:

• Du kan se filtypene som allerede står oppført i en filkategori for sikkerhetskopiering.

Dette alternativet hjelper deg med å sikre at listen inneholder filtyper som du vil sikkerhetskopiere.

• Du kan legge til en filtype i listen eller redigere en filtype som befinner seg på listen.

Dette alternativet hjelper deg med å sikre at Norton må sikkerhetskopiere filene med filtypene du la til neste gang sikkerhetskopiering kjøres.

• Du kan fjerne en filtype fra den eksisterende listen eller en filtype du har lagt til.

Dette alternativet sikrer at Norton ikke sikkerhetskopierer filer du ikke vil ha med, ved neste sikkerhetskopiering.

• Du kan tilbakestille en filkategori slik at den bruker standardfiltyper.

Dette alternativet hjelper deg med å tilbakestille endringer du har utført i en filkategori.

Filtypene er uavhengige av sikkerhetskopisett. Hvis du endrer en filtype i en filkategori for sikkerhetskopiering, brukes endringen i alle sikkerhetskopisett.

For å vite filtypene som hver kategori sikkerhetskopi inneholder,Støttede filtyper til sikkerhetskopiering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19828851_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016