Opprydding i Firefox

Når du ser på en webside, laster nettleseren ned teksten og grafikken som utgjør innholdet på siden. Når du går bort fra siden, kan det hende at leseren legger igjen det nedlastede innholdet på PCen. Det nedlastede innholdet gjør at siden kan vises raskere hvis du velger å se på den igjen. Disse nettleserfilene samles opp over tid. Nettleserloggen og bokmerker tar også opp plass på disken.

Norton 360 Online rydder automatisk opp i midlertidige, nedlastede filer, midlertidige filer og andre uønskede filer som ble opprettet mens du surfet med Internet Explorer. Hvis du bruker Firefox, må du slå på dette alternativet for å fjerne midlertidige filer.

Alternativet Opprydding i Firefox er kun aktivert når Firefox er installert.

Du finner følgende alternativer under Opprydding i Firefox :

Opprydding av midlertidige Firefox-filer

Med denne funksjonen kan du fjerne midlertidige filer som samler seg opp når du surfer med Firefox.

Dette alternativet er som standard aktivert.

Opprydding i Firefox-logg

Med denne funksjonen kan du fjerne logger og bokmerker som samler seg opp når du surfer med Firefox.

Dette alternativet er som standard deaktivert.

Kjøre et søk for å rydde opp i diskrot

Om opprydding i diskrot

Om PC-optimalisering

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19816135_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 26/07/2011