Søke på nettet ved hjelp av Norton Safe Search

Norton Safe Search forbedrer din søkeopplevelse på Internett. Når du søker på Internett ved hjelp av Norton Safe Search, bruker den Ask.com til å generere søkeresultat. Norton Safe Search oppgir webområdesikkerhet og Norton-rangering for hvert av søkeresultatene.

Med Norton Safe Search får du den intelligente søk-mens-du-skriver-funksjonen, som viser søkeforslag når du har skrevet inn noen få bokstaver av søkebegrepet.

Norton Safe Search-funksjonen er bare tilgjengelig i enkelte regioner, herunder Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Italia, Japan, Nederland, Norge, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland og USA. Privacy Safeguard er kun tilgjengelig i USA, Storbritannia og Canada.

Du kan bruke Norton Safe Search selv om du har deaktivert Identity Safe.

Norton Safe Search støttes bare av nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Søke på nettet ved hjelp av Norton Safe Search

1. Åpne nettleseren.

2. Skriv inn søkestrengen du ønsker å søke etter på Norton-verktøylinjen, i boksen Norton Safe Search.

3. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Safe Search.

• Velg et søkeforslag som samsvarer med søket du ønsker fra popup-vinduet som vises.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19803255_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016