Norton-verktøylinjen

Når du installerer Norton, blir du bedt om å legge til utvidelsen for Norton-verktøylinjen i Internet Explorer, Firefox eller Chrome.

Du har følgende alternativer i Norton-verktøylinjen:

Norton Safe Search

Du kan bruke alternativet Norton Safe Search til å forbedre søk på Internett. Norton Safe Search bruker Ask.com til å generere søkeresultater. Norton Safe Search genererer søkeresultater på grunnlag av nettsteders sikkerhet og Norton-rangering for hvert av søkeresultatene.

Safe Web -indikator

Melder fra om nettstedet du besøker, er sikkert eller ikke.

Funksjonene for nettfisking og Norton Safe analyserer sikkerhetsnivået på nettstedene du besøker. Så vises resultatene i popup-vinduet Norton Safe Web.

Du kan klikke på Safe Web-indikatoren for å se detaljer om truslene i popup-vinduet Norton Safe Web. Hvis du mistenker at resultater er galt kan du bruke valget Rapporter dette nettstedet til å varsle Symantec for ytterligere evaluering.

Menyen Hvelvet er åpent/Hvelvet er lukket

Brukes til å vise påloggingsinformasjon og kort som du har lagret i Identity Safe.

Enkelte nettsteder krever at du angir påloggingsinformasjon. Du kan bruke menyen Hvelvet er åpent til å fylle ut detaljer på disse nettstedene. Menyen Hvelvet er åpent viser en liste over påloggingsinformasjon du har lagret. Du kan velge påloggingsinfo fra listen og bruke den til å logge på nettstedet.

Alternativet Hvelvet er åpent er ikke tilgjengelig på Norton-verktøylinjen for Firefox.

Du kan bruke følgende ikoner som finnes nederst på menyen Hvelvet er åpent :

• Åpne utfyllingsassistent:

Brukes til å vise utfyllingsassistentruten, som vises til høyre i nettleseren. Du kan dra og slippe identitetene fra utfyllingsassistentruten for å fylle ut felter på nettstedet.

• Åpne Norton Identity Safe:

Brukes til å åpne hovedvinduet i Norton Identity Safe.

• Lukk hvelv:

Viser om statusen til hvelvet er åpent eller lukket. Du kan klikke på alternativet for å lukke hvelvet.

Du må lukke hovedvinduet til Norton Identity Safe før du lukker hvelvet med verktøylinjen.

Du må være logget på et Identity Safe-hvelv for å få tilgang til menyen Hvelvet er åpent.

Del via

Lar deg dele et nettsted med vennene dine gjennom populære nettverk som Facebook, Twitter, LinkedIn, Yahoo Mail, Hotmail eller Google Mail. Du kan imidlertid ikke dele nettsteder med potiensielle sikkerhetstrusler.

Alternativet Del via er ikke tilgjengelig på Norton-verktøylinjen for Firefox.

Innstillingsikon ( ••• )

Gjør det mulig å konfigurere innstillinger for Norton-verktøylinjen og Norton Identity Safe.

Du har følgende alternativer:

• Alternativer for verktøylinje : Du kan aktivere eller deaktivere funksjonene Norton Safe Search og Norton Safe Share som er tilgjengelig på verktøylinjen. I tillegg kan du aktivere eller deaktivere Nortons hjemmeside hvis du har valgt Nortons hjemmeside som standard hjemmeside.

Alternativet for aktivering og deaktivering av Nortons hjemmeside finnes kun i Firefox.

• Standard søkeinnstillinger : Lar deg endre standardinnstillingene for søk i nettleseren. Når du klikker på dette alternativet, får du tilgang til instruksjoner om hvordan du endrer standardinnstillingene for søk.

• Åpne innstillinger for Identity Safe : Du kan konfigurere Identity Safe slik for å få tilgang fra flere enheter, og gjøre at programmet virker mer effektivt og smart.

I nettleseren Google Chrome kan du få tilgang til Norton-verktøylinjen som en Chrome-utvidelse. På siden Utvidelser i Chrome kan du aktivere og deaktivere Norton-verktøylinjen og avinstallere Norton-verktøylinjen i nettleseren.

Dersom Norton verktøylinjen er aktivert, har du tilgang til følgende alternativer:

Tillat inkognito

Med dette alternativet kan du surfe på nettet uten at det lagres data om surfingen i surfeloggen eller nedlastingsloggen.

Gi tilgang til filadresser

Med dette alternativet kan du se URL-plasseringen til den nedlastede filen.

Hvis du har avinstallert Norton-verktøylinjen i Chrome, må du installere Norton på nytt for å få tilgang til Norton-verktøylinjen i Chrome igjen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19802710_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016