Om Norton-verktøylinjen

Når du installerer Norton 360 Online, legges Norton-verktøylinjen til i Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Du har følgende alternativer i Norton-verktøylinjen :

Norton -meny

Her får du tilgang til Identitetsbeskyttelse og andre innstillinger.

Følgende alternativer er tilgjengelige i Norton -menyen:

• Rapporter webområde

• Minimer verktøylinjen

• Innstillinger

• Fellesskapsnyheter

• Gå til webområdet Norton Safe Web

• Aktivere Norton Safe Web

• Start opplæring

• Hjelp

Alternativet Minimer verktøylinjen vises kun i Internet Explorer. Alternativet Fellesskapsnyheter er i tillegg bare tilgjengelig i engelskspråklige versjoner av Windows.

Safe Web -indikator

Melder fra om webområdet du besøker, er sikkert eller ikke.

Alternativene for beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web under Trygg surfing i Innstillinger -vinduet til alternativet Identitetsbeskyttelse i hovedvinduet for Innstillinger analyserer sikkerhetsnivået til webområdene du besøker. Resultatene vises så i popup-vinduet Norton Webområdesikkerhet.

Meny for Identity Safe

Med denne funksjonen kan du se påloggingsinformasjon og kort som du har lagret i Identity Safe.

Noen webområder har skjemaer som må fylles ut eller påloggingsinformasjon som må angis. Du kan bruke Identity Safe -menyen til å fylle ut detaljer om slike webområder. Identity Safe -menyen viser en liste over all påloggingsinformasjon og alle kortene du har lagret. Du kan velge påloggingsinfo fra listen og bruke den til å logge deg på websiden. Du kan også velge et kort fra listen og bruke det til å fylle ut skjemaer.

Du kan bruke delmenyen Alternativ til å håndtere påloggingsinformasjon, kort og merknader, og for å få tilgang til vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse. I tillegg kan du redigere og slette påloggingsinformasjon via Identity Safe-menyen.

Du må være logget på et Identity Safe-hvelv for å få tilgang til menyen Identity Safe.

I nettleseren Google Chrome får du tilgang til Norton-verktøylinjen som en Chrome-utvidelse. Du kan aktivere og deaktivere Norton-verktøylinjen i Utvidelser-delen av Chrome. Du kan også avinstallere Norton-verktøylinjen herfra.

Dersom Norton-verktøylinjen er aktivert, har du tilgang til følgende alternativer:

Tillat inkognito

Med dette alternativet kan du surfe på nettet uten at det lagres data om surfingen i loggen.

Gi tilgang til filadresser

Med dette alternativet kan du se URL-plasseringen til den nedlastede filen.

Dersom du har avinstallert Norton-verktøylinjen i Chrome, må du installere Norton 360 Online på nytt for å få tilgang til Norton-verktøylinjen i Chrome igjen.

Skjule og vise Norton-verktøylinjen

Gå til Identity Safe-innstillingene fra Norton-verktøylinjen

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.