Om Norton-verktøylinjen

Når du installerer Norton Business Suite, legges Norton-verktøylinjen til i Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Du har følgende alternativer i Norton-verktøylinjen :

Safe Web -indikator

Melder fra om nettstedet du besøker, er sikkert eller ikke.

Alternativene for beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web under Trygg surfing i Innstillinger -vinduet til alternativet Identitetsbeskyttelse i hovedvinduet for Innstillinger analyserer sikkerhetsnivået til nettstedene du besøker. Resultatene vises så i popup-vinduet områdesikkerhet.

Menyen HVELVET ER ÅPENT/HVELVET ER LUKKET

Brukes til å vise påloggingsinformasjon og kort som du har lagret i Identity Safe.

Enkelte nettsteder krever at du angir påloggingsinformasjon. Du kan bruke menyen HVELVET ER ÅPENT til å fylle ut detaljer på disse nettstedene. Menyen HVELVET ER ÅPENT viser en liste over påloggingsinformasjon du har lagret. Du kan velge påloggingsinfo fra listen og bruke den til å logge deg på nettstedet.

Du kan bruke følgende ikoner som finnes nederst på menyen HVELVET ER ÅPENT:

• Ikonet til Norton Identity Safe:

Brukes til å åpne hovedvinduet i Norton Identity Safe.

• Utfyllingsassistentikon:

Brukes til å vise utfyllingsassistentruten, som vises til høyre i nettleseren. Du kan dra og slippe identitetene fra utfyllingsassistentruten for å fylle ut felter på nettstedet.

• Hvelvstatus:

Viser hvelvstatusen åpent eller lukket. Du kan klikke på alternativet for å lukke hvelvet.

Du må være logget på et Identity Safe-hvelv for å få tilgang til menyen HVELVET ER ÅPENT.

DEL VIA

Lar deg dele et nettsted med vennene dine gjennom populære nettverk som Facebook, Twitter, LinkedIn, Yahoo Mail, Hotmail eller Google Mail.

I nettleseren Google Chrome får du tilgang til Norton-verktøylinjen som en Chrome-utvidelse. Du kan aktivere og deaktivere Norton-verktøylinjen i Utvidelser-delen av Chrome. Du kan også avinstallere Norton-verktøylinjen herfra.

Dersom Norton-verktøylinjen er aktivert, har du tilgang til følgende alternativer:

Tillat inkognito

Med dette alternativet kan du surfe på nettet uten at det lagres data om surfingen i surfeloggen eller nedlastingsloggen.

Gi tilgang til filadresser

Med dette alternativet kan du se URL-plasseringen til den nedlastede filen.

Dersom du har avinstallert Norton-verktøylinjen i Chrome, må du installere Norton Business Suite på nytt for å få tilgang til Norton-verktøylinjen i Chrome igjen.

Skjule og vise Norton-verktøylinjen

Om Identity Safe

Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19802710_N360_Business_CC_2014_no_no