Slå Identity Safe av eller på

Identity Safe hjelper deg med å styre identiteter, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. Du kan bruke de ulike funksjonene i Identity Safe til å administrere sensitiv personlig informasjon, som adresser, fødselsdato og kredittkortinformasjon.

Du kan slå av og på Identity Safe fra siden Utvidelser i Google Chrome eller fra siden Tillegg i Mozilla Firefox.

Slå av og på Identity Safe fra siden Utvidelser i Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klikk på Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

3. I alternativet Innstillinger går du til Flere verktøy og klikker på Utvidelser.

4. Hvis Norton Identity Safe er aktivert, går du til siden Utvidelser og fjerner avmerkingen for alternativet Aktivert.

Hvis Norton Safe Web er deaktivert, merker du av for alternativet Aktivert.

5. Start Google Chrome på nytt

Slå av Identity Safe fra siden Tillegg i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klikk på TilleggFirefox -menyen.

3. Gå til fanen Utvidelser og klikk på Norton Identity Safe.

4. Hvis Norton Safe Web er nedtonet, klikker du på Aktiver.

· Hvis Norton Safe Web ikke er nedtonet, klikker du på Deaktiver

5. Start Mozilla Firefox på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19802707_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018