Slå Identity Safe av eller på

Identity Safe hjelper deg med å styre identiteter, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. Du kan bruke de ulike funksjonene i Identity Safe til å administrere sensitiv personlig informasjon, som adresser, fødselsdato og kredittkortinformasjon.

Du kan slå Identity Safe av og på via alternativet Hurtigkontroller i Innstillinger -vinduet, eller via Innstillinger -vinduet for identitetssikkerhet.

Når du har slått på Identity Safe, må du logge på Identity Safe for å få tilgang til alle funksjonene.

Slå Identity Safe av eller på fra Hurtigkontroller

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger gjør du ett av følgende:

• Fjern avmerkingen for Identity Safe for å slå av Identity Safe.

• Merk av for Identity Safe for å slå på Identity Safe.

Slå Identity Safe av eller på fra Innstillinger-vinduet

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på ID-innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. I innstillingsvinduet for Identitetssikkerhet går du til raden Identity Safe, og flytter På/av -bryteren til Av eller .

3. Klikk på Bruke, og klikk deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19802707_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016