Slå Identity Safe av og på

Identity Safe hjelper deg med å styre identiteter, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. Du kan bruke de ulike funksjonene i Identity Safe til å administrere sensitiv personlig informasjon, som adresser, fødselsdato og kredittkortinformasjon. Påloggingsinformasjon, kort og merknader kan hjelpe deg med å lagre og bruke opplysningene dine på en sikker måte.

Du kan slå Identity Safe av og på via alternativet Hurtigkontroller i Innstillinger -vinduet, eller via Innstillinger -vinduet for Identitetsbeskyttelse.

Når du har slått på Identity Safe, må du logge på for å få tilgang til alle Identity Safe-funksjonene.

Slik slår du Identity Safe av og på fra Hurtigkontroller

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger gjør du ett av følgende:

• Fjern avmerkingen for Identity Safe for å slå av Identity Safe.

• Merk av for Identity Safe for å slå på Identity Safe.

Slik slår du av Identity Safe fra Innstillinger-vinduet

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av i raden Identity Safe, i innstillingsvinduet for Identitetsbeskyttelse.

3. Klikk på Bruk.

Slik slår du på Identity Safe fra Innstillinger-vinduet

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Flytt Av/på -bryteren til venstre mot i raden Identity Safe, i innstillingsvinduet for Identitetsbeskyttelse.

3. Klikk på Bruk.

Om Identity Safe

Logge på og av Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19802707_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 03/11/2011