Slå Identity Safe av og på

Identity Safe hjelper deg med å styre identiteter, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. Du kan bruke de ulike funksjonene i Identity Safe til å administrere sensitiv personlig informasjon, som adresser, fødselsdato og kredittkortinformasjon. Påloggingsinformasjon, kort og merknader kan hjelpe deg med å lagre og bruke opplysningene dine på en sikker måte.

Du kan slå Identity Safe av og på via alternativet Hurtigkontroller i Innstillinger -vinduet, eller via Innstillinger -vinduet for Identitetsbeskyttelse.

Når du har slått på Identity Safe, må du logge på for å få tilgang til alle Identity Safe-funksjonene.

Slik slår du Identity Safe av og på fra Hurtigkontroller

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger gjør du ett av følgende:

• Fjern avmerkingen for Identity Safe for å slå av Identity Safe.

• Merk av for Identity Safe for å slå på Identity Safe.

Slik slår du av eller på Identity Safe fra Innstillinger-vinduet

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Gjør ett av følgende under raden Identity Safe i innstillingsvinduet Identitetsbeskyttelse :

• Hvis du vil slå av Identity Safe, flytter du Av/på -bryteren til høyre til Av.

• Hvis du vil slå på Identity Safe, flytter du Av/på -bryteren til venstre til .

3. Klikk på Bruk.

Om Identity Safe

Logge på og av Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19802707_N360_Business_CC_2014_no_no