Sikkerhetsforespørsel

Når du setter alternativet Blokker all nettverkstrafikk til Blokkert, blokkerer brannmuren all innkommende kommunikasjon til datamaskinen og all utgående kommunikasjon fra datamaskinen. Du kan angi hvor lenge du vil at brannmuren skal blokkere all nettverkstilgang. Når den innstilte tiden er utløpt, tilbakestilles funksjonen automatisk. Dette alternativet tilbakestilles også til standardinnstillingene når du starter datamaskinen på nytt mens alternativet er satt til Blokkert. Du kan når som helst overstyre innstillingene og slå på funksjonen i Innstillinger -vinduet.

Om generelle innstillinger for brannmur

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19794928_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/10/2011