Deaktivere eller aktivere oppstartselementer

Når du starter datamaskinen, starter enkelte programmer automatisk og kjører parallelt. Disse programmene kalles oppstartselementer. Oppstartselementene forlenger tiden det tar å starte opp datamaskinen.

Oppstartsstyreren hjelper til med å administrere oppstartselementene på datamaskinen på en effektiv måte. Dersom det er et program du ikke ønsker at skal starte når du slår på datamaskinen, kan du ordne dette i Oppstartsstyrer. Du kan også forsinke et oppstartselement som du vil at skal starte på et senere tidspunkt.

Deaktivere oppstartselementer

1. Dobbeltklikk på Ytelse og deretter på Oppstartsstyrer i hovedvinduet til Norton.

2. I kolonnen Av/på fjerner du markeringen for programmer du ikke vil at skal starte automatisk når du slår på datamaskinen.

3. Klikk på Bruk, så lagres endringene.

4. Klikk på Lukk.

Aktivere oppstartselementer

1. Dobbeltklikk på Ytelse og deretter på Oppstartsstyrer i hovedvinduet til Norton.

2. I kolonnen Av/på merker du av for programmer du vil at skal starte automatisk når du slår på datamaskinen.

3. Klikk på Bruk, så lagres endringene.

4. Klikk på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19793835_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016