Deaktivere og aktivere oppstartselementer

Når du starter datamaskinen, starter enkelte programmer automatisk og kjører parallelt. Disse programmene kalles oppstartselementer. Oppstartselementene forlenger tiden det tar å starte opp datamaskinen.

Oppstartsstyreren hjelper til med å administrere oppstartselementene på datamaskinen på en effektiv måte. Dersom det er et program du ikke ønsker at skal starte når du slår på datamaskinen, kan du ordne dette i Oppstartsstyrer. Du kan også forsinke et oppstartselement som du vil at skal starte på et senere tidspunkt.

Slik deaktiverer du oppstartselementer:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-optimalisering og deretter på Kjør Oppstartsstyrer.

2. I kolonnen Av/på fjerner du markeringen for programmer du ikke vil at skal starte automatisk når du slår på datamaskinen.

3. Klikk på Bruk, så lagres endringene.

4. Klikk på Lukk.

Slik aktiverer du oppstartselementer:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-optimalisering og deretter på Kjør Oppstartsstyrer.

2. I kolonnen Av/på merker du av for programmer du vil at skal starte automatisk når du slår på datamaskinen.

3. Klikk på Bruk, så lagres endringene.

4. Klikk på Lukk.

Om Oppstartsstyrer

Administrere oppstartselementer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19793835_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 26/08/2011