Overvåking av produkttilstand

I vinduet Overvåking av produkttilstand kan du overvåke eller ignorere beskyttelsesstatus for funksjonene antivirus, brannmur, identitetsbeskyttelse og diverse. Her får du se sikkerhetsstatusen til datamaskinens Internett-tilkobling. Funksjonen holder også øye med eventuelle virus, spionprogrammer eller andre trusler, og overvåker diverse funksjoner, som sikkerhetskopiering.

Du kan for eksempel kontrollere eller overvåke alternativet Smart brannmur i vinduet Overvåking av produkttilstand, og deretter slå av Smart brannmur. I så fall endres sikkerhetsstatusen til Norton Business Suite til Risikoutsatt. Hvis det ikke er merket av for Smart brannmur, forblir imidlertid sikkerhetsstatusen til Norton Business Suite uforandret når du slår av Smart brannmur.

Du kan merke av eller fjerne avmerkingen ved alternativet for overvåking av tilstanden til en produktfunksjon ettersom om du vil overvåke eller ignorere.

Følgende alternativer er tilgjengelige i Overvåking av produkttilstand -vinduet:

Antivirus

Antivirus beskytter datamaskinen mot sikkerhetsrisikoer som kan sette personlige opplysninger og personvern i fare.

Med Overvåking av produkttilstand kan du velge om du vil overvåke følgende alternativer:

• Auto-Protect

• SONAR avansert beskyttelse

• Søk etter virus og spionprogrammer

• Søk i innkommende e-post

• Søk i utgående e-post

• Antispionprogram

Brannmur

Brannmuren kontrollerer datamaskinens Internett-tilkobling, slik at den kan beskyttes mot uønsket kommunikasjonsaktivitet og Internett-inntrenging.

Med Overvåking av produkttilstand kan du velge om du vil overvåke følgende alternativer:

• Smart brannmur

• Inntrengingsforhindring

• Nettleserbeskyttelse

Identitetsbeskyttelse

Med alternativet Trygg surfing under Identitetsbeskyttelse kan du velge om du vil overvåke alternativet Trygg surfing.

Trygg surfing aktiverer beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web i Norton Business Suite. Beskyttelse mot nettfisking analyserer sikkerhetsnivåene på nettstedene du besøker. Norton Safe Web bidrar til et trygt søkemiljø på Internett ved å vise områderangeringsikoner ved siden av hvert søkeresultat.

Hvis du velger vekk dette alternativet, endrer ikke Norton Business Suite sikkerhetsstatus for Identitetsbeskyttelse selv om Trygg surfing er slått av.

Diverse

Med alternativet Sikkerhetskopi under Diverse kan du velge om du vil overvåke sikkerhetskopieringsfunksjonen i Norton Business Suite.

Med sikkerhetskopieringsfunksjonen kan du sikkerhetskopiere viktige filer og mapper til angitt plassering etter en tidsplan. Hvis du velger vekk dette alternativet, endrer ikke Norton Business Suite sikkerhetsstatus for Sikkerhetskopi selv om Sikkerhetskopi ikke er konfigurert.

Om Antivirus innstillinger

Om innstillinger for Identitetsbeskyttelse

Om brannmurinnstillinger

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19750248_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 26/07/2013